Fonoforese

"Alles is trilling"

Fonoforese is een nieuwe behandelingsmethode met behulp van stemvorken.

Fonoforese brengt het lichaam terug in zijn natuurlijke trillingsfrequentie waardoor de balans wordt hersteld. Hierdoor kan een diepe ontspanning of innerlijke rust worden ervaren.

De stemvorken zijn afgestemd op de omwentelingen van de planeten. Hans Cousto (een wiskundige) heeft berekend dat er in totaal 20 tonen zijn. Deze zijn onder te verdelen in 4 categorieën: de tonen van de Aarde 4, de tonen van de Maan 7, de tonen van de planeten 8 en de toon van de zon 1.
Veel van deze tonen hebben een overeenkomst met andere systemen, zoals de elementenleer, de chakraleer, kleurentherapie en astrologie. Andere tonen worden vooral intuïtief ingezet, zoals de verschillende tonen van de maan.
Vooral op het vlak van het berekenen van de juiste frequenties, waarbij hij het verband vond tussen de oudste muzieknotaties en de omwenteling van de planeten, heeft Hans Cousto veel werk verzet. Hij heeft dit alles uitgebreid gedocumenteerd in zijn boek "Die Kosmische Oktave". In Nederland werken nog weinig mensen met stemvorken, voornamelijk door de onbekendheid ervan.

Behandeling met stemvorken


Bij stemvork healing worden de stemvorken ingezet als middel om de blokkades op fysiek of energetisch gebied los te trillen.
De stemvork biedt de gezonde trilling aan waardoor het lichaam zich weer herinnert hoe het van oorsprong trilt en vibreert.
Daar waar blokkades zijn worden deze "gemasseerd" door de trilling van de stemvork.
De trillingen van de stemvorken werken diep in het hele organisme door. Niet alleen de fysieke lagen,
maar ook de aura en energielagen worden in trilling en resonantie gebracht. Het is als het ware een diepe cel massage.

De stemvorken geven een zachte trilling die meestal door de klant goed te voelen is. Het is een aangename en prettige ervaring die de klant in een diepe rust kan brengen. Daarbij is de stemvork therapie uiterst doeltreffend omdat de trilling heel gericht ingezet wordt op een pijnpunt of blokkade gebied.
Volgens de Ayurveda is één van de functies van het botweefsel het geleiden van geluiden dus trillingen. Hierbij wordt de stemvork op de botten geplaatst. Door de trilling kun je ook plekken in het lichaam bereiken die met behulp van massage moeilijk of niet te bereiken zijn omdat deze te diep liggen of te pijnlijk zijn.

Fonoforese en Mantra zingen werken in het verlengde van elkaar. De Ohm klank of oerkank wordt gebruikt met Mantra zingen en de stemvorken. Bijvoorbeeld de stemvork Mid Ohm dat is, 136,10 hertz, komt overeen met het 4de chakra en de kleur groen.
Zo heeft elk chakra zijn eigen toonhoogte.

De Chakrapsychologie en mijn werkzaamheden als Yogadocent en Fonoforese zijn mooi complementair aan elkaar.

"Klanten zijn elke keer weer verbaasd wat de resultaten zijn van een behandeling."

Een behandeling duur 1 tot 1,5 uur en kost € 75,00

Wijze van levering

Bestelling van producten kan uitsluitend per e-mail met vermelding van naam, adres, gewenste product(en).
Levering geschiedt doorgaans 1 tot 5 werkdagen na ontvangst betaling. Als een artikel niet meer in voorraad is wordt je een gelijkaardig product in dezelfde klasse voorgesteld.
De prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.
Voor leden van Yogaschool Padma zijn de verzendkosten niet van toepassing.

€100.00

Stemvork Mid OHM - met activator 136,10 Hz

€34.95

Stemvork mid OHM 136,10 beginnerssetje light met aanslagblok

€137.50

Stemvorkenset (2) Mid OHM

€135.00

Hoge OHM Stemvorken SET (2 x) 272,2 Hz & 544,4 Hz

€77.50

Stemvork Lage OHM 68,05 Hz

€75.00

Sonic Ohm stemvork - met activator 1.088,8 Hz

€137.50

Osteo OHM stemvork 34,025 Hz